luni, 27 octombrie 2008

DE ASTAZI VREAU SA SPUN PRIETENILOR MEI CAT DE MULT II IUBESC-ANDREEA TILER
"Toate acestea vi le va da iubirea, pentru ca, astfel, sa va puteti cunoaste tainele inimii, si astfel sa puteti deveni o parte din inima vietii.

Dar daca, stapaniti de teama, veti cauta doar tihna si placerea dragostei,Atunci e mai bine sa va acoperiti goliciunea si sa iesiti din treierisul iubirii,Spre a va intoarce in lumea fara de anotimpuri, unde veti rade dar nu cu intreaga voastra bucurie si unde veti plange dar nu in toate lacrimile voastre.

Iubirea nu se daruie decat pe sine si nu ia decat de la sine.iubirea nu stapaneste si nu vrea sa fie stapanita;

Fiindca iubirii ii e de ajuns iubirea...

Iubirea nu are alta dorinta decat aceea de a se implini.Dar daca iubesti si trebuie sa ai dorinte, fie ca ele acestea sa fie:Sa te topesti si sa devii izvor ce susurul in noapte-si canta;Sa cunosti durerea prea marii duiosii;Sa fii ranit de intelegerea iubirii;Sa sangerezi de bunavoie si bucurandu-te;Sa te trezesti in zori cu inima intraripata si sa inalti multumire pentru inca o zi de iubire;Sa te odihnesti in ceasul amiezii si sa cugeti la extazul iubirii;Sa te intorci impacat acasa la ora amurgului,Si apoi sa dormi inaltand in inima o ruga pentru cel iubit, iar pe buze un cantec de lauda." (Kahlil Gibran-"Profetul" )


P.S.

Scumpa mea prietena de-o viatza...sa nu uitzi niciodata ca oricat de departe am fi una de alta, iubirea mea pentru tine nu se va stinge nicicand.

Am o leapsha pentru ceilalti , putzini , care citesc ce scriu aici...SA INCERCAM SA SPUNEM OAMENILOR DRAGI CAT DE MULT II IUBIM!

ANDREEA TILER, PLANGACIOASA DIN CLASA INTAI ...TE IUBESC, DRAGA MEA PRIETENA!

Un comentariu:

Anonim spunea...

ITI MULTUMESC DIN INIMA DRAGA MEA PRIETENA PENTRU ABSOLUT TOT TOT TOT.....PENTRU FAPTUL CA TE-AM INTALNIT,PENTRU FAPTUL CA TE-AM CUNOSCUT,PENTRU FAPTUL CA NE-AM FOST ALATURI...SI MAI ALES PENTRU CA MI-AI RAMAS PRIETENA..TE IUBESC