sâmbătă, 28 martie 2009

Puterea extraordinara a subconstientului tau---Joseph Murphy

Avem cont pe Svoong , scriem conspecte, rezumate, eseuri....Yupiiiiiiii!

http://ro.shvoong.com/portfolio/MyProfile.aspx?at=1&mode=summary

Adicatelea:

"Puterea extraordinara a subconstientului tau"-Joseph Murphy

Avem , fiecare dintre noi, o carte de capatai. Unii pretuiesc mai multe asemenea scrieri ca fiind parte integranta din personalitatea, din sufletul lor. Puterea subconstientului nostru este, poate, una dintre cele mai puternice unelte cu care am fost inzestrati.
Zace in noi o forta imensa, pe care putini ajung sa o foloseasca.De ce? Pentru ca, probabil, este mult mai usor sa ne lamentam, sa dam vina pe orice altceva si pe oricine pentru esecurile si nereusitele noastre.
"Credinta poate muta muntii din loc"...nu-i asa?

~Subconstientul controleaza toate procesele vitale ale organismului si cunoaste raspunsul la orice intrebare. Inainte de a adormi, oferiti subconstientului anumite sugestii pozitive, armonioase, convingandu-va astfel de puterea lor miraculoasa.
~Legea actiunii si a reactiunii este universala controlati-va gandurile si aveti o deplina responsabilitate fata de ele.
~ Somnul este esential pentru o minte lucida si un corp sanatos; lipsa de somn provoaca iritabilitate, depresii psihice.
~Modul in care ganditi va determina destinul; lasati-va ghidati de catre intelepciunea infinita ascunsa in fiinta voastra.Fiti optimisti, ganditi-va ca nu vi se poate petrece nimic rau; astfel, remodelati destinul si va inbunatatiti viitorul.
~ Banii nu sunt cu nimic mai prejos decat cuprul, plumbul sau fierul din minereurile pamantului; cu adevarat rea este ignoranta si folosirea cu perversitate a puterilor subconstientului.
~ Nu spuneti niciodata "banii sunt murdari" sau "ii dispretuiesc". Ceea ce criticati se indeparteaza de voi; nici un lucru nu este bun sau rau, ci orientarea pe care i-o dati il face sa fie astfel.
~Puteti dobandi o sanatate radioasa, succesul si fericirea cu ajutorul gandurilor benefice si constructive pe care le intretineti in laboratorul secret din mintea voastra.
~Orice veti decreta cu hotarare, se va indeplini; decretati deci ca armonia, sanatatea , pacea si abundenta se manifesta din plin in viata voastra!

Cu totii ne dorim sanatate, fericire, cu ardoare am vrea sa ni se implineasca cele mai nastrusnice si ascunde dorinte, insa....doar asteptam, fara a face nimic.Nestiind sau nevrand sa acceptam ca NOI INSINE putem misca muntii din loc, doar sa vrem....

4 comentarii:

Ioana spunea...

Trebuie sa citesc si eu cartea asta, neaparat!
Pupici.

PACO spunea...

Ai drepate suntem ceva de genul para malaiata in gura lui natafleata

Ana Thomas spunea...

Intr-adevar este o carte extraordinara.O port cu mine de ani de zile, pe oriunde m-a dus viata...si ori de cate ori am avut intrebari, indoieli, am gasit un raspuns in ea...

valpisoiu spunea...

Am cartea asta din 1997. Ea circula subversiv de pe vremea lui Ceausescu, in franceza. Este cea mai importanta carte pentru mine. Si crede-ma, am mai citit destule din aceeasi categorie.
Vali