marți, 21 iulie 2009

HEAVEN....I'm in heaven! ;))

Ce daca-i mijlocul saptamanii? Eu va invit la dans, va invit sa iubiti muzica, dansul si sa fiti inconjurati numai de iubire!










6 comentarii:

CORA spunea...

So, LET'S DANCE!!!

Paul spunea...

Mi-am spalat relele inainte de a purcede a primii aceasta invitatie, am lasat dusul rece...pentru ca apoi sa primesc caldura unor melodii ce te-ndeamna la dans, un dans a carui pasi, te lasa lin si placut pe fiecare parte, nu este greu, al porti usor daca asculti. Partenera pluteste pe langa tine pe spumegande valuri de iubire, iar tu, tandru si fara ca s-o superi, ai atingi din cand in cand pieptul plin de zvacnire.
Este frumos, este placut si inaltator, cand doi oameni ce se respecta, gasesc prilej a-si oferi o clipa de tandrete, prin ea isi regasesc respectul si pretuirea ce si-o poarta.
Va multumesc stimata doamna pentru acest dans, multumesc de-asemnea si gazdei ce-a reusit placut si suav, sa ne introduca intr-o lume visata, unde m-as aseza acum la ceas de seara, in coltul unei mese, s-ascult in ritm de dans cum inima iubire-mi cere.

Geanina Codita spunea...

Draga mea dragă, nu numai că am ascultat, dar am şi dansat.

A fost imposibil să mă abţin.

Îmi place să dansez, îmi place foarte mult să dansez...

Îţi doresc o zi cu multă iubire în paşi de dans.

Îmbrăţişări peste normă, minunată prietenă!

Paul spunea...

Ascultandu-le, mie imi dau o stare speciala, de care ma desprind cu greu, imi creeaza acea stare de bine pe care si-ar dori-o multi in momente grele, cand vrei sa uiti de tot si de toate!:)

Ana Thomas spunea...

Cora, Paul,Geanina...multumesc tuturor!
Sunt pe fuga...ma iertati!

Flavius Ţerbea spunea...

Foarte frumos! M-au relaxat melodiile alese de catre tine.