sâmbătă, 4 aprilie 2009

This is my baby!! Yours???????



Pentru ca , nu de mult am vazut pe blogul Tomatei o expozitie faina: http://www.tomatacuscufita.com/2009/03/16/expozitie-auto/, m-am gandit ca n-ar fi rau sa aflam si noi cu ce mergem fiecare la serviciu, la magazin, in concediu, la tara , la munte....whatever where we go!!!!!
Poa' sa fie auto-talpica , autobuz, tramvai, troleu,, bicicleta, trotineta, dar, mai ales motocicleta! Si masina...care cum are...in dotare!
Si ca sa dau startul....incep eu....
Astept pe mail.... tartoras11@gmail.com poze cu "mijloacele" voastre de locomotie!
Cine doreste , cine pofteshte....asteptam pozele pentru expozitie!

6 comentarii:

Viorel Iraşcu spunea...

Kia ? Nu suntem ,, americani " ? Ceva oldsmobile , corvette ? Am glumit.Profu'

Ana Thomas spunea...

Nuuuu, profule!
Pentru mine masina e doar un mijloc rapid de locomotie...
Acu' nu poci ca sa zic ca nu m-ar incanta un Mustang sau un Hummer!

Jean Bica spunea...

ti-am trimis pe mail poza vechicolului meu, sper ca-ti place.

Ana Thomas spunea...

Sigur ca m-a binedispus umorul tau....dar auzeam o pasarica vorbind de o motocicleta, ceva??
Astept mai multe mailuri sa se faca de-o expozitie ca lumea...

Jean Bica spunea...

Pasarica ta era de fapt...pasaric' si era beat...
Motorul e pentru imagine...e asaaaa sa fiu in trend, realitatea e chiar ce ti-am trimis...
Povestea e mai lunga si e chiar reala... O poti lua ca punct de reper...
Bucurestiul e infernal in ceea ce priveste transportul...Orice merge pe strada, la suprafata, e infirnal...traficul e infernal, autobuzele(trolebuze, tramvaie) sunt infernale, metroul este de cele mai multe ori o solutie decenta, daca nu prinzi o ora de varf cand stai ca sardeaua...
Eu, incepand cu 2007 am tot cautat solutii de deplasare care sa nu ma faca sa ma sui pe pereti...Autoturismul nu e o solutie (faci un drum de 20 de minute mergand pe jos in 60-70 de minute, in plus ajungi la destinatie si te mai invarti 30 de minute ca sa gasesti un loc de parcare), cu motorul risti sa se suie vreun nauc pe tine (plus ca daca o lasi undeva ti-o poti gasi cu saua taiata ca s-a gasit un idiot sa taie din ea ca sa isi faca bratara sa fie si el rocker adevarat), cu rolele nu ai pe unde sa mergi ca drumurile sunt numai gropi (mai mult tzopai decat rulezi), bicicleta e la fel ca si in cazul motorului sau a rolelor (nu ai unde sa o lasi fara sa iti fie teama ca gasesti doar lantul si nu ai pe unde sa rulezi ca fie sunt parcate masini, fie nu sunt parcate si se suie pe tine), skate-ul (ca l-am incercat si pe asta) e mai greu de folosit (pentru incepatori) si nu avem drumuri pentru el. Toate vehiculele astea nemotorizate sunt greu de folosit in cazul in care ai obosit...nu poti sa te superi si sa sui bicicleta in metrou...iar cu sketul si rolele...mai rau te chinui decat "te deplasezi mai repede". Asa ca de anul asta o sa incerc varianta de a imbina trotineta cu metroul... O am de anul trecut din toamna-iarna...dar nu am pus-o in aplicare ca era cam naspa afara...sper sa fie eficienta ca am dat ceva bani pe ea...
Aceasta fiind spusa...na ca am spus si povestea ei...ca doar orice obiect sau om are o poveste.
Cu stima,

Jean Bica

Jean Bica spunea...

Am uitat sa adaug...din 2007 si pana acum am achizitionat si incercat toate aceste vehicule: masina, role, bicicleta, skate, motor, trotineta...exact in ordinea asta. Pana la trotineta, pe care nu am incercat-o inca, am fost dezamagit de toate.